بازگشت به صفحه کامل

اطلاعیه برگزاری آزمون نیمه نهایی بیست وهشتمین المپیاد علمی دانشجویی قطب 10

بسمه تعالی

به حول و قوه الهی بیست و هشتمین آزمون نیمه نهایی المپیاد علمی دانشجویی قطب 10 کشوری در روز جمعه مورخ 15 اردیبهشت ماه 1402 در محل (دانشکده اقتصاد) دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می ­شود. ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان شرکت­ کننده، توجه داوطلبین محترم را به موارد زیر جلب می­ نماییم:

1. آزمون‌ها طبق جدول زمان بندی اعلام شده (پیوست این اطلاعیه) در صبح و عصر روز جمعه برگزار خواهد گردید.
  2. از ساعت 7 صبح، اتوبوس‌ جهت انتقال دانشجویان از درب حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه (واقع در بلوار گلستان روبروی مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه ) به حوزه  امتحانی و بالعکس برای داوطلبان مهیا خواهد بود. نکته مهم: بعلت هم زمانی آزمون المپیاد با برخی ازمون ها توجه داشته باشید، فقط از سرویس های دانشکده اقتصاد استفاده فرمایید.
  3. حضور داوطلبان نیم ساعت قبل از زمان برگزاری آزمون در حوزه امتحانی   (دانشکده اقتصاد ) الزامی است.
  4. کارت ورود به جلسه آزمون در همان روز جمعه 15 اردیبهشت دردانشکده اقتصاد توزیع  می گردد. نکته مهم:  به همراه داشتن کارت ملی و دانشجویی الزامی است
  5. حضور داوطلبان درکلیه جلسات آزمون با کارت ملی الزامی است.
  6. همراه داشتن موبایل و کیف در هنگام برگزاری آزمون ممنوع می باشد.
  7. در زمان‌های تنفس بین آزمون‌ها از داوطلبان پذیرایی به عمل آمده و داوطلبان عزیز برای ناهار روز جمعه میهمان دانشگاه شهید چمران اهواز خواهند بود.

فوری جهت اطلاع:  برگزاری ازمون نیمه نهایی قطب 10 صرفا در رشته های اعلام شده ذیل خواهد بود.

علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی – زراعت و اصلاح نباتات، علوم جغرافیایی، علوم زمین، مهندسی مواد و متالورژی، روانشناسی، سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت