بازگشت به صفحه کامل

لیست منتخبین بیست و ششمین المپیاد قطب 10 کشوری

ضمن تبریک به منتخبین و آرزوی موفقیت ایشان در مرحله کشوری و در پاسخ به دغدغه داوطلبین عزیز، به پیوست لیست منتخبین بیست و ششمین المپیاد قطب 10 کشوری، ارسال شده به سازمان سنجش آموزش کشور، اعلام می گردد.

* شرکت منتخبین در مرحله نهایی کشوری، که در روز جمعه مورخ 19 شهریور 1400 برگزار می­ گردد، با تأیید لیست توسط سازمان سنجش آموزش کشور امکان­پذیر است.

** به منتخبین عزیز توصیه می­ شود بطور مرتب با بررسی سایت رسمی سازمان سنجش آموزش کشور اطلاعات بروزشده آزمون را دریافت کنند.

*** دانشگاه شهید چمران اهواز بعنوان مرکز قطب ده کشوری میزبان آزمون نهایی بیست وششمین المپیاد دانشجویی خواهد بود.

اطلاعات تکمیلی در مورد محل دقیق آزمون و چگونگی دریافت کارت ورود به جلسه، متعاقباً از طریق پرتال دانشگاه شهید چمران اهواز اطلاع رسانی خواهد شد.

دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان

دانشگاه شهید چمران اهواز

اسامی تیم های علمی منتخب المپیاد دانشجویی قطب ١٠ کشوری معرفی شده جهت شرکت در مرحله نهایی (جهت رویت لیست کلیک نمایید)